Снимка: Pexels

Ето кой цвят носи най-много късмет на всеки от зодиакалните знаци, според материал на "MSN".

Овен - Червено
 
Те са избухливи, импулсивни, яростни и много страстни - затова червеното ги олицетворява най-добре. Огнени знаци са и са откровени.
 
Телец - Зелено
 
Спокойни и уравновесени хора са. Те са земни знаци - чувстват енергията на земята и се зареждат от природата. Зеленото им носи щастие.
 
Близнаци - Жълто
 
За жизнерадостните, енергични и весели Близнаци, жълтото е най-подходящият цвят. Те внасят настроение, точно както слънчевите лъчи.

Рак - Виолетово/Лилаво
 
Виолетовото олицетворява Раците що се отнася до чувствителността, а лилавото - до мистериозното в тях. Те са водни знаци - чувствителни, мили и емоционални, леко потайни. Този сладък (виолетов) или загадъчен (лилав) цвят е за хора като тях.

Лъв - Златисто
 
Истински кралски особи - уверени, харизматични, лидери в живота - не е изненада, че най-много им отива златистото, символ на короната и богаството. Те са управлявани от Слънцето, така че този нюанс е идеален за тях.

Дева - Бяло
 
Много сериозни и организирани. Те са чисти души, дисциплинирани са, мразят пошлото и винаги са безупречни в поведението и обноските си. Бялото им носи късмет.

Останалите зодии и кой цвят им носи късмет - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase