Снимка: Istock

Искате да спортувате, но не сте сигурни към каква активност да се насочите? На помощ идва астрологията. Според някои характерни особености на всяка зодия може да се определят и подходящите спортове за всеки знак. Вижте каква тренировка може да е подходящ вариант за вас според зодията.

Овен – лека атлетика

Представителите на зодия Овен са със силен, състезателен характер. Обичат винаги да са първи, да побеждават и търсят начини да осъществят целите си. Затова и състезанията по лека атлетика им подхождат – в тях могат да покажат бързина и превъзходство с лекота. Тичайте, състезавайте се, ако не с другите, то със себе си. Вие можете да се надградите и да бъдете още по-добри, благодарение на собствените си сили и възможности.

Телец – трениране с тежести

По природа вие сте надарени със сила, но и с доза мързел. Натоварващите тренировки с упражнения като аеробика не са подходящи за вас, защото ви карат да се потите прекалено и да се изморите. Вашият талант се крие в тежестите – хем тренирате и сте физически активни, хем не се преуморявате. Дори можете да седите, докато вдигате тежести, което е мечтаният спорт за вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase