Снимка: pexels

За някои зодии им се отдава много добре да дразнят с думи и да правят забележки. Те винаги имат мнение по всеки въпрос и обикновено то е критично. Ето и кои са те.

Дева
 
Девите могат да са чувствителни и гледат да се отнасят с разбиране към другите, но са много взискателни и критични. Не целят да ви наранят с думи, но просто са си такива и го правят. Не харесват излишните емоции, разчитат повече на разума и логиката. Невероятно е, че знаят точно какво да кажат, за да ви засегнат. Изключително критични са, защото са перфекционисти и изискват много от себе си, от работата си, от близките си, от околните. Правят груби забележки и се изразяват негативно.
 
Лъв
 
Тези знаци са познати като топли, харизматични и щедри. Водачи са и ще ви помогнат в беда. Но това не означава, че ще ви спестят разочарованието си от вас и няма да ви направят забележка. Могат да кажат нещо толкова сурово и критично, че ужасно да ви засегнат с думите си. Понякога просто не могат да устоят на това, имат вътрешен порив да ви критикуват и да ви кажат къде сте сбъркали. Това става, когато не сте отговорили на техните очаквания и сте се оказали съвсем различен човек. Те се чувстват предадени и не искат да толерират такова поведение. Решителни и директни са, няма да ви спестят хаплив коментар и жестоки думи.
 
Останалите зодии, от които да очаквате постоянно нещо критично - четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase