Pixabay
Умеете ли да лъжете? Има хора, които често искат да скрият истината, но не им се получава. Те се издават чрез мимиките на лицето или напрежението, което издават.
 
Според астролозите, има представителите на някои зодии се справят успешно с лъжите, докато на други хич не им върви. 
 
Вижте за кои знаци не важи поговорката: "На лъжата краката са къси":  
 
Овен
 
Хората, родени под този знак, че лъжат честно, а само когато се налага. А когато това стане, са доста добри. Овните имат голямо его и чувство за самосъхранение, което ги кара да послъгват от време на време. Те са доста големи кариеристи, което е друга причина да им се налага да лъжат околните - просто искат да постигнат целите си. 
 
Лъв
 
Царят на животните обича да е заобиколен от вниманието на хората. Ето защо, ако няма с какво да го привлече, е готов да излъже, само и само да се издигне. На тях им се носи славата, че обичат да послъгват често. Колкото повече го правят, толкова повече печелят уважението на своите слушатели. 
 
Везни
 
Представителите на тази зодия са по-дипломатични. Те също са по-умерени с лъжите като хора от други зодии, но наложи ли се да се защитят или помогнат на близък, прибягват до добре скалъпените лъжи. Единственият им недостатък е, че често ги хващат. 
 
Останалите зодии, които умеят да лъжат, четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase