Снимка: Pexels

 Някои хора имат способността да заразяват със своето настроение и своите мисли. Когато нещо лошо им се случи, те не просто го споделят, но и говорят толкова много за него, и по толкова отрицателен начин, че могат да настроят негативно и другите. И така сякаш натоварват прекалено много със своите лични проблеми. Все едно пренасят своите емоции върху другите. Ето и кои са те. 

Риби
Понякога могат да се държат леко детински. Плачат и се противят, докато някой не им угоди и не им изпълни желанието. Изключително емиоционални и раними знаци са. Емоциите наистина ги връхлитат и събарят, никой, дори от най-близките им приятели, не е способен да ги разбере и да им помогне. Искат да получат нещо и ако не стане, негативната енергия струи около тях, докато някой не им помогне. Могат да разстроят всички около тях.

Близнаци
Просто умеят да доминират във всяка среда. Не могат да допуснат, ако те са тъжни или разочаровани от нещо, другите да се забавляват и да се чувстват добре. Знаят как да накарат някой да им съчувства и да разсъждава върху техните проблеми. Близнаците умеят да манипулират. Когато са в лошо настроение, могат да направят денят на всеки кошмарен. Негативните им мисли завладяват всички околни.
 
Другата зодия вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase