Снимка: Pixabay

 Ние всички търсим партньор за цял живот, но кога ще го намерим никой не знае. Астролозите обаче са изчислили оптималното време за брак на всеки от нас.

Овен

Овните са много нетърпеливи и дори се ядосват, ако трябва да изчакат за нещо дори една допълнителна минута. Ето защо те незабавно вземат съдбоносни решения и са готови да се обвържат само след няколкомесечна връзка. Въпреки това, звездите препоръчват да изчакате малко и да се уверите, че вашите чувства са реални.

Телец

Когато става въпрос за обвързване при Телците, те дълго и задълбочено го обмислят. В допълнение, те вярват във вечната любов и могат да чакат достатъчно дълго перфектния партньор. За тях най-добрата възраст за брак е около 30 години.

Близнаци

Представителите на този знак обичат партньорите си, но трябва да си кажем и истината – обичат най-много себе си. Те мразят скуката и ако техният любовник не е готов през цялото време за нови приключения и забавления, тогава пътеките им лесно могат да се разминат. Ето защо Близнаците много често се женят няколко пъти. Но ако искате да бъде завинаги, най-добрата възраст е 36.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

3

Аман от по ваш вкус

преди 2 месеца

Аман от *** много правилно! Лъжи се създават и истината не се търси.Наивността и погрешните възприятия се допълват.Лабиринтът ги гони и цената е твърде висока.Някои са за зоната на черния хумор.

2

Гочо

преди 2 месеца

Ако си мъж, точно никога! Сключиш ли брак, се почва. Цял живот си виновен за всичко ти, и се очаква да плащаш за всичко като поп. Насреща получаваш само мрънкания и главоболие ))) Това е след като сключиш брак.

1

Аман от дебили

преди 2 месеца

Кога е най-добре да ходите да пишкате и акате според зодията?

Гледайте да не оцапате гащите, докато чакате звездите да се подредят по правилния начин!