Снимка: Pexels

 Според астрологията всеки от зодиакалните знаци трябва да посети определена дестинация през живота си. Ето коя е най-подходящата страна за почивка.

 
Овен - Кайкура, Нова Зеландия
Те жадуват за приключения и обичат да практикуват екстермни спортове. Затова Нова Зеландия е чудесен избор за тях. Ще могат да плуват с делфините, да се катерят, ще се радват на природата.
 
Телец - Париж, Франция
Фенове са на класиката, а и са романтици. Предпочитат европейската култура, затова Франция е подходяща дестинация за Телците. Ще посетят културни събития, ще разгледат забележителности и ще опитат местната кухня и сладките изкушения.

Близнаци - Ню Йорк, САЩ
Обичат оживените места, пълни с много различни хора и групи туристи, така че в Ню Йорк ще се чувстват прекрасно. Ще създадат много връзки и контакти, а там животът кипи - ще си намерят доста занимания, ще посетят много събития.
 
Рак - Ямайка, Карибите
Домошари са и обичат традициите, но пък в същото време им е любопитно да видят далечни места и да пътуват. Ямайка ги впечатлява, защото е островна държава - като водни знаци, те обожават местата, заобиколени от вода. Харесва им да са на плажа и да се наслаждават на слънцето.
 
Лъв - Ибиса, Испания
Мечтаят за бляскави и звезди партита, за нощен живот и лукс. Ибиса е вълшебна дестинация за Лъвовете. Там получават вниманието, което искат, наслаждават се на купоните и приповдигнатото настроение на хората.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

намайнинбург

преди 1 година

Out of sight, out of mind.

4

Аз

преди 1 година

Да ходят за където имат пари !

3

Анонимен

преди 1 година

Що така напопържихте лъвовете?