Снимка: Pexels

Понякога е трудно да разпознаеш лъжата и измамата. Част от зодиакалните знаци обаче усещат, когато някой не им казва истината. Те имат силна интуиция и ненавиждат, когато някой ги гледа в очите и ги лъже. Разпознават изпечените лъжци и манипулатори. Тези зодии се доверяват трудно и са подозрителни, но това поне им помага - рядко се заблуждават.

Дева
Няма как да измамите Девите. Те сякаш имат вграден детектор за лъжи и успяват да познаят, когато някой изрича нещо невярно. Остроумни са, мислят много, събират нужната информация и анализират всичко чуто. Ако имат усещането, че някой ги лъже, ще направят истинско разследване, за да установят дали е така. Най-хубавото е, че забелязват и малките детайли, не пропускат нищо.
 
Близнаци
Общуват страшно много и с доста различни хора. Затова са свикнали да различават лъжата - просто имат много опит. Само ако имат дори най-малкото подозрение, че някой ги лъже, те знаят какви въпроси да зададат, за да хванат човека в крачка. А и знаят как да получат конкретни отговори. Могат да разберат лъжата, дори само от интонацията на другия.

Скорпион
Казано е, че не трябва да лъжете Скорпиона, защото ще си навлечете неприятности и той повече никога няма да ви вярва. Като водни знаци, те имат много силна интуиция и почти веднага усещат лъжата. Освен това имат детективски наклонности и веднага ще започнат собствено разследване. Ще ви разкрият и нищо няма да ги спре, докато не намерят истината. Скорпионите толкова ще се наранят, че ги лъжете, че ще искат да ви го върнат, а и повече няма как да спечелите доверието им.
 
Останалите 2 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase