Снимка: pexels

Част от зодиакалните знаци просто нямат късмет на любовния фронт. Връзките им винаги се провалят и не могат да създадат стабилни и продължителни отношения с друг човек. Ето и кои са те.

Рак
 
Те се впускат много бързо във връзки и прекалено рано казват "Обичам те" и приемат нещата доста сериозно още в първия месец. Това често плаши другия човек, а и Раците не изкачват да опознаят добре някого, за да видят дали на него може да се разчита и дали той им отвръща със същото. Много са чувствителни и раними, което също не се отразява добре на връзката. Дълго се възстановяват от предателства, лъжи и раздели и приемат всичко като края на света.
 
Дева
 
Когато се влюбят, се влюбват толкова силно и се отдават на партньора напълно. Затова им е много трудно да приемат, че някой ги е зарязал и че връзката е приключила. Трябва им изключително много време да преодолеят това и да се влюбят в някой друг. Затова дълго са самотни. А и са перфекционисти и имат много изисквания по отношение на половинката. Дълго търсят човека за тях.

Козирог
 
Изключително сериозни са. Не понасят разиграването, номерата, несигурността. Още в началото заявяват колко сериозни отношения искат и какво очакват, което може да се стори прекалено на партньора. Отдават се доста на работата и нямат много време за забавления, което също може да не се понрави на гаджето. Често се случва да срещнат правилния човек в грешното време.
 
Останалите зодии, които нямат късмет в любовта - четете в Teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

9

dd

преди 1 година

Девите не вярват на зодии, но всичко е вярно,., а злоба, клюки много ви здраве, никога

8

мда

преди 1 година

За раците е вярно!

7

Смешник

преди 1 година

По скоро хората са доста изпростели