Снимка: Pexels

 Приятелството е едно от най-ценните неща в живота на всеки. Нуждаем се от приятели, на които можем да споделяме, да разчитаме, на които да вярваме, с които да изживеем забавни и луди мигове, но и които да ни помогнат в трудните моменти. Някои зодиакални знаци копнеят да намерят верни и лоялни приятели, но самите те често се провалят като такива и саботират приятелските си връзки. Ето и кои са те.

 
Близнаци
 
Знае се, че Близнаците имат две лица. Те са социални, обожават да са навън и да се събират с много хора, приятелството е важно за тях. Но често са скептични, когато започнат да разсъждават за приятелството, чудят се дали има истински приятели и по-скоро мнението им става негативно. Тези знаци имат проблеми с доверието и им е трудно напълно да повярват на някого и да посветят живота си в ръцете му.
 
 
Водолей
 
Водолеите просто са погълнати от други неща, гледат да не мислят толкова за чувствата. Нуждаят се от хора до себе си, имат голяма приятелска компания и определено биха предпочели приятелите пред гаджетата. Ценят хората до себе си, забавляват се с тях, но истински ги е грижа за каузи, на които се посвещават. А и мислят най-вече за своето усъвършенстване. Затова понякога изглеждат егоистични.
 
Другата зодия вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

14

БАЙ МИЛЕ

преди 1 месец

До Старозагорец
ПРАВ СИ ....И АЗ ТАКА.........С МНОГО ХОРА МОГА ДА ГОВОРЯ, НО С МАЛКО ИМАМ КАКВО ДА СИ КАЖА.....

13

НАЧО

преди 1 месец

До Анонимен
ВЯРНО Е......ДОКАРВАТ СЕ ПРЕД ПРЯТЕЛИТЕ СИ И ПРЕД ЧУЖДИТЕ ХОРА, А СЕМЙСТВОТО,БРАТА,СЕСТРАТА.....КУЧЕТА ГИ ЯЛИ......

12

Анонимен

преди 1 месец

Поредната глупост! За Водолея Приятелството е свещено. Девиза му е Приятелство. Единствената зодия която заради приятелите може да си развали семейството.