Снимка: pexels

Едни харесват секса за една нощ, както и интимните отношения с хора, които са им само приятели или с които само флиртуват. Но други пък искат да имат човек, с когото само да спят, без да създават романтична връзка. Ето кои зодии най-често имат приятели с привилегии

 
Близнаци
 
Те са въздушни знаци - креативни и широкоскроени. Мразят тесногръдието. Често имат отворени връзки, отдават се на страстат и не се притесняват да изневерят. А и обичат да имат приятели с привилегии, за да избегнат драмите и сложните отношения. Понякога са лекомислени. Държат се приятелски с всички и обожават флирта.
 
Стрелец
 
Стрелците поемат рискове и обичат да опитват нови неща. Скучно им е, когато дълго време са само с един човек, мислят че така пропиляват младостта си. А и постоянно са в движение - ходят по какви ли не събития, партита, пътуват, ходят на почивки, където срещат много нови хора. Усещат тръпка и не искат да изпускат момента. Така си намират приятели с привилегии на различни места, не само в града, в който живеят. А и рядко смятат, че са срещнали любовта на живота си. Обикновените връзки са им скучни.
 
Останалите зодии, които обичат приятелство и секс в едно - вижте тук.

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

5,
Вече питах същото в пост № 1.
Няма да ни отговорят очевидно.
То ако имаха акъл за отговор, това чудо отгоре въобще нямаше да съществува.

5

писателчето

преди 1 година

Дест пъти прочетох заглавието и статията и не схванах за какви привилегии иде реч!
Моля някой по-умен, да ми поясни, че инак ще си остана с убеждението, че писалият статията е просто уникален (а може и уникално прост)

4

Анонимен

преди 1 година

Приятелството не изключва секса!!!!
Една приятелка жена ми го каза, после правихме секс..............беше невероятно, и пак си останахме приятели!!!