Снимка: Pexels

Разделите не са лесни за никого, особено ако още изпитвате силна обич и привързаност към човека, с който сте били във връзка. Някои от зодиакалните знаци обаче по-бързо продължават напред и не допускат да бъдат сломени от прекратяването на връзката. Те бързо преживяват раздялата и намират нова тръпка. Ето и кои са те.

Близнаци
 
Те са въздушни знаци и като цяло не приемат лошите неща, които им се слуват, много драматично. Често си менят настроенията, връхлитат ги безброй различни емоции в рамките на един ден. Понякога са агресивни и арогантни, друг път нежни и мили, трети път - закачливи. В една минута критикуват партньора, обиждат го и го мразят, в следващата го гушкат и казват, че никога не са били по-влюбени. Гледат да не задълбават, когато се случи нещо лошо и просто приемат, че раздяла е най-добрият вариант. Бягат от връзката, когато видят, че нещо не е наред. Бързо се влюбват, но също толкова бързо им минава.
 
Везни
 
Везните често си фантазират за перфектния партньор, а и понякога се главозамайват, когато се влюбят. Тогава сякаш стават други хора. Но когато връзката стане продължителна и сериозна, когато опознаят достатъчно партньора, свикнат с него и прекарват много време заедно, тръпката минава. Везните виждат, че никой не е перфектен и престават да идеализират половинката. Започват да губят интерес, разочароват се и си мислят, че могат да намерят някой по-подходящ. Мразят, когато страстта изчезне, затова не им е толкова трудно да прекратят такава връзка и да търсят нещо по-вълнуващо.

Останалите зодии, които разлюбват бързо - четете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase