Снимка: Istock

Езикът на тялото, нагласата, настроението – всички тези характеристики на поведението имат огромно значение, когато общувате с другите, още повече когато искате да привлечете мъжкото внимание, за да откриете своята половинка.

Сред различните типове женско поведение се открояват някои особено привлекателни за мъжете. В повечето случаи приветливостта, позитивната нагласа и отвореност към общуване са сред печелившите стратегии в комуникацията.

Ако все още не сте открили своята половинка, а много искате това да се случи, вижте как най-успешно да привлечете мъжкото внимание.

Просто бъдете мили

Враждебната настройка, начумереният поглед, нежеланието за общуване красноречиво говорят, че последното, което търсите, е контакт, още по-малко интимен. Обратното поведение обаче предразполага и подбужда мъжкия интерес.

Смейте се на шегите му

Мъжете имат нужда да се чувстват харесвани не само заради външния им вид, но и заради чувството им за хумор. Ако искрено се смеете на шегите му, това е неоспорим знак за него, че го харесвате.

Носете косата си пусната или я пуснете пред него

Косата е една от най-привлекателните за мъжкото око части от женската визия. Тя е символ на женствеността. Обикновено повечето мъже си падат по дългите коси. Намират ги за секси и предпочитат те да се веят свободно около врата ви. Ако искате да накарате мъж да ви забележи, включете и косата в арсенала си от любовни оръжия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase