Снимка: pexels

Голямата и безпочвена ревност е едно от нещата, които провалят най-много връзки. Но пък умерената ревност може да е сладка и дори показва, че държите на партньора, искате да е до вас и имате много силни чувства. Ето и обаче как да различите в каква доза ревността е полезна. Ако правите следните 4 неща, по-скоро ревнувате прекалено много.

1. Дразните се на навиците, свързани с телефона
 
Когато партньорът не вдига телефона си, докато е с вас, вие сте огорчени. За вас това означава, че той има да крие нещо от вас, не иска да проведе разговора пред вас - значи има нещо лошо и тайно. Мислите, че може да му звъни човек, с който ви изневерява или че приятели ще го поканят някъде, а той не иска вие да чуете къде и да отидете с него. Дразните се и когато си чати прекалено дълго с някой.
 
2. Плашите се от социалните мрежи
 
Когато половинката се сприятели с нов човек в социалните мрежи, вие се паникьосвате. Веднага проверявате профила на този човек, опитвате да разберете как двамата се познават и дали това е наистина невинно изпращане на покана за приятелство.
 
3. Следите партньора
 
Нарочно минавате покрай мястото, на което половинката ви работи, учи или живее. Искате да видите дали действително е там, дали не прави нещо друго и не ви лъже, че е зает. Искате да видите с какви хора прекарва времето си и дали наистина е с приятели или роднини. Хоидите често и на местата, на които партньорът се събира с компанията си, за да следите какво прави и с кого е.
 
Останалите знаци, че сте твърде ревниви - четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Т.е. девойката се държи странно подозрително, а понеже ми пука съм ревнив?

8

от 11

преди 3 години

Току що видях че системата на днес бг не позволява да се пише на френски и немски просто се обърква от специалните знаци.Така че може да се пише само на български и английски мисля че и при руския няма проблем но не съм сигурен, които иска да си я тества аз няма да се занимавам с това.

7

до 10

преди 3 години

Да доста са странни коментарите които са с български думи но писани на латински букви, меко казано нечетими , като не може да пише на кирилица можеше поне да ги напише на английски щеше да е по разбираемо.На немски и френски се съмнявам че може да пише защото има специални символи(ä,á,ö и така нататък ) а щом не може да пише на кирилица едва ли е грамотна да пише на немски или френски.