Снимка: Istock

Март е месецът на настъпващата пролет, и въпреки ретроградния Меркурий, все пак е месецът на новото начало и любовта. За три зодиакални знака този красив сезон ще донесе повече любовни вълнения и перспективи. Всичко може да се случи с тях в любовен план, всичко хубаво и вълнуващо. Дали вашият знак попада сред тях, вижте в следващите редове.

Зодия Овен

Пролетта идва с Венера във вашия знак, а с това романтичните перспективи ще се увеличат. Ще имате възможността да се потопите в цветя, покани за срещи, вълнуващи комуникации. За тези от вас, които вече се намират във връзка, любимият човек ще фокусира времето и вниманието си върху вас, а вие ще се чувствате истински късметлии.

Около средата на май някои Овни ще искат да отворят сърцето си за определена личност с намерението за нещо по-сериозно. Нямате нужда от игрички и мимолетни забавления, а сте готови за градивни взаимоотношения. Ще искате нещата да се развият към следващо ниво.

До юни ще откриете достойни романтични перспективи, което ще улесни и свързването с партньор, който е съвместим с вас. Просто поддържайте нещата леки, защото твърде много натиск може да „изплаши“ потенциалните ви партньори. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase