Снимка: Instagram

Поли Генова е горда, че нейна песен влиза в учебната програма по "Музика" за 10-ти клас. Това обяви самата певица в социалните мрежи. Става дума за песента "Героите". Този хит е посветен на родителите на преждевременно родените бебета.

"Реших да даря малко сила и кураж, посвещавайки песента си на тях и на другите герои - техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си", сподели Поли малко преди премиерата на парчето.
 
Още за песента и нейното изучаване в училище - четете в Teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

9

Музикант

преди 4 месеца

Пълна деградация щом такива бездария влизат в учебниците на децата.Какво да очакваме - да влезе парче на Лили Иванова или ФСБ ? Еднодневките, безличията и връзкарчетата превзеха битието ни.Жалко !

8

Poli.genova.fan

преди 4 месеца

Незнам какъв ви е проблема да я пуснат в учебниците.Аз съм напълно сигурна,че щом почвате да я обиждате така значи вие сте малки крачета на около 9-10,които още в 5-ти клас не сте отишли и се оплаквате от това,че песента щяла да бъде в учебниците на 10-ти клас.Е моля ви се!Вие да сте питали 10-токласниците дали имат нещо против това.И ако си мислите,че с тези протести ще ви пуснат чалга в час по музика....Е много грешите!Вие нищо не оценявате явно.И няква Камелия била по-добра от Поли😂.

7

65

преди 4 месеца

Незнам защо ,ама това момиче не може да ме грабне силно.Уж гласовита ,хубавка ,ама нещо ми е далечна.Има много лош поглед, свиреп понякога.Във ,,Гласът на България” спрямо Камелия се изложи.Жива и здрава да е ,ама не и се кефя.А пък за нея няма значение.