Снимка: Istock

Когато говорим за мъжете и това какво те забелязват в една жена, почти винаги стигаме само до външността. Въпреки че те харесват с очите, а жените със сърцето, ако липсват някои качества на личността, тази външност бързо избледнява. Още в началото на взаимоотношенията, мъжете забелязват, търсят определени неща в жената срещу тях. Кои са, вижте в следващите редове.

Честност

Никой не би искал да има до себе си партньор, който не е себе си, манипулатор, който мами. Още в първите срещи мъжете успяват да уловят дали евентуалната им партньорка е лоялна или показва фалшивото си лице. Да бъдеш честен с човек срещу теб помага и да покажеш колко важна е за теб лоялността, какво очакваш от тези взаимоотношения. За мъжете е не по-малко важно да разберат още в началото, че могат да се доверят и да разчитат на половинката си.

Скромност

Самокритичността и скромността са широки понятия, но това, което търсят мъжете в една жена е да видят дали тя има смелостта да признае, че не е съвършена. Бихте направили много по-добро впечатление, ако не демонстрирате високомерие, ако покажете, че работите върху силните си страни, че сте склонни да се извините, когато сте допуснали грешка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase