Снимка: Istock

Мъжете имат репутация на по-коравосърдечни от жените. Често са обвинявани от дамите, че са лишени от чувствителност и способност за състрадание. Това е абсолютна заблуда. Мъжете имат не по-малко крехка чувствителност. Просто я показват по-трудно. Изразяването на емоциите е характерно за дамите. Но ако един мъж направи някое от следните сериозни признания, то почти със сигурност ги мисли наистина.

Кои са нещата, които мъжете казват само ако наистина ги мислят?

„Обичам те“

Много жени ще кажат, че това не е вярно, базирано на техния опит. Според мнозина една от най-често изричаните мъжки лъжи е именно „обичам те“. Важно е обаче да се вслушате в тона, който издава вълнението на мъжа, докато признава любовта си. Само тогава ще сте сигурни, че е истина. Ако го казва сякаш ви казва „здрасти“ е ясно, че не го мисли, камо ли да го чувства. Но когато един мъж изповядва любовта си към една жена, вълнението се усеща. То не може да се изиграе.

Когато ви казва, че иска да се обвърже с вас

Мъжете, които искат да създадат връзка, внимателно избират дамите на сърцето си. Ето защо, ако той ви казва, че иска да сте заедно, да продължите да надграждате отношенията си, да създадете семейство заедно, той наистина го мисли.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase