Снимка: Istock

Привличането в любовта е трудно. Можем да привлечем към себе си партньор за сексуални взаимоотношения, за дългосрочна връзка дори, която обаче може да не продължи като щастлив брак. Както жените, така и мъжете имат стандарт при търсенето на сериозна партньорка. И двата пола имат типажи, които се надяват да срещнат, но и типажи, от които бягат. Има 5 типа жени, за които мъжете не се женят. Вие от тях ли сте?

Жената шеф

Никой мъж не иска жената на живота му да се държи като негов шеф. Той така или иначе вече е подложен на напрежение в работата си. Защо му е още един шеф вкъщи? За мъжете е важно у дома да има уют и спокойствие, а не натискът върху тях да продължава. Не им е необходима партньорка, която винаги да ги ръководи какво трябва да свършат. Мъжете невинаги са възприемчиви по начина, по който ни се иска. С правилния подход, биха могли да свършат това, за което ги молим.

Манипулаторката

Когато се влюбите в даден мъж и искате да свържете с него живота си, трябва да сте сигурни, че чувствата ви, които изпитвате към него са заради това, което е той. Мъжете винаги разбират, когато партньорката им иска да ги промени, манипулирайки ги. Насърчавайте го да бъде по-добрата версия на себе си, а не се опитвайте да го променяте изцяло. Мъжете бягат от такива жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase