Снимка: Istock

Привличането в любовта е трудно. Можем да привлечем към себе си партньор за сексуални взаимоотношения, за дългосрочна връзка дори, която обаче може да не продължи като щастлив брак. Както жените, така и мъжете имат стандарт при търсенето на сериозна партньорка. И двата пола имат типажи, които се надяват да срещнат, но и типажи, от които бягат. Има 5 типа жени, за които мъжете не се женят. Вие от тях ли сте?

Жената шеф

Никой мъж не иска жената на живота му да се държи като негов шеф. Той така или иначе вече е подложен на напрежение в работата си. Защо му е още един шеф вкъщи? За мъжете е важно у дома да има уют и спокойствие, а не натискът върху тях да продължава. Не им е необходима партньорка, която винаги да ги ръководи какво трябва да свършат. Мъжете невинаги са възприемчиви по начина, по който ни се иска. С правилния подход, биха могли да свършат това, за което ги молим.

Манипулаторката

Когато се влюбите в даден мъж и искате да свържете с него живота си, трябва да сте сигурни, че чувствата ви, които изпитвате към него са заради това, което е той. Мъжете винаги разбират, когато партньорката им иска да ги промени, манипулирайки ги. Насърчавайте го да бъде по-добрата версия на себе си, а не се опитвайте да го променяте изцяло. Мъжете бягат от такива жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не бих взел жена, която омирсва яко клозета...

20

Ъ

преди 2 месеца

Повечето притежават всички качества и добре че мъжете не съдим по тези качества иначе много стари моми щеше да има, да не казвам повечето.Докато сте гаджета винаги те слуша за всичко се съглася ,каквото и кажеш или предложиш и харесва.След свадбата става радикална промяна ,пълен обрат.Тя е шефа и ти нямаш думата!И после следва аз се ожених за жена която ме слуша а не за диктатор ,за това развод и довиждане!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Аз като взимах жената една беше, тя друга се оказа. Хитруши!