Снимка: Pexels

Когато станат свидетели на сцени на ревност, някои хора се чувстват объркани и им е неудобно. Те не могат да разберат защо се стига до обвинения, крещене, злобни коментари и т.н. Странно им е, че някои хора са мнителни и че приемат тежко флиртовете и изневерите. За тях това е загуба на енергия и време. Ето и кои са зодиите, които рядко ревнуват.

Стрелец
 
Те много ценят свободата и независимостта си, затова не проявяват ревност. Усещат, че нямат право да ревнуват, когато самите те са флиртаджии и като прекарват много време с приятели и в пътувания, а не само с половинката. Не искат да се чувстват ограничени, някой да ги задушава. Не понасят да изпълняват команди или да се съобразяват с някакви рестрикции. Случвало им се е да изревнуват леко, но не го превръщат в голяма драма и знаят, че самите те също дават поводи за ревност. Те бавно създават романтични връзки, често не искат да определят каква е връзката им с един човек, докато не излизат поне 4-5 месеца. А и невинаги търсят сериозна връзка.

Водолей
 
Те не са особено сантиментални и емоционални, затова няма как ревността да ги трогне и засегне. Впечатляват се повече от идеи, технологии, каузи, а не толкова от чувства. Излизат доста и общуват с различни хора, така че не търпят ограниченията и скандалите. Не ревнуват своя партньор, освен ако самият партньор не прекалява и не си постави за цел наистина да предизвика ревност у Водолея. Тогава тези знаци просто изоставят партньора, защото не търпят такова отношение и неуважение. Дават свобода на половинката и не искат да доминират. Мразят изневярата, но и не искат да се затормозяват и да следят гаджето.
 
Останалите зодии, които никога не ревнуват половинките си - четете в Teenproblem.net
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase