Снимка: Pexels

 Технологиите и интернет са навлезли много широко в живота на всички. Но някои хора са доста запалени по техниката, следят всички нови продукти, които излизат на пазара, редят се на опашка с часове, за да са от първите закупили или изпробвали даден продукт, постоянно гледат телефона си или вкъщи стоят само на компютъра. Ето кои зодии са обсебени от технологиите.

 
Водолей
Обожават технологиите. Следят технологичните издания, четат всичко ново около продуктите, които използват, често и учат технически специалности. Нямат търпение да се сдобият с най-новите видове телефони, таблети, слушалки и др. джаджи. Прекарват много време на компютъра. За тях би било огромно предизвикателство да живеят без технологии за някакъв период от време.
 
 Близнаци
Обичат да виждат и да докосват най-новите джаджи, устройства. Но най-много се радват на това, че е създаден интернет. Изгубват представа колко време прекарват в чатове, социални мрежи, информационни сайтове и т.н. Винаги са онлайн. Често не забелязват, че са пропуснали да закусват или вечерят, че не са се изкъпали, че са жадни. Ако се случи да нямат телефон или да нямат мобилен интернет, като пътуват, те започват леко да се побъркват. Интернет е като наркотик за тях.
 
Другата зодия вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase