Снимка: pexels.com


Всички ние искаме да се чувстваме подкрепяни и обичани, особено от нашите партньори, от членовете на семейството си и от приятелите си. Когато не чувстваме подкрепа от близките си ни е много по-трудно да се борим за това, в което вярваме.

Човек може да усеща физическа, емоционална и/или психологическа подкрепа, или комбинация от трите. Но когато става въпрос за зодии и за това как всяка от тях показва подкрепа на близките си, то начините са доста различни.

Някои знаци са много по-съпричастни към хората, които обичат, други пък подкрепят близките си по един демонстративен начин, трети пък изразяват подкрепата си дискретно с внимателен жест, например.

Ето и как представителите на първите шест зодии изразяват своята подкрепа към важните хора в живота си:

Овен

Представителите на този знак обикновено са много заети и често забравят да отделят достатъчно време за хората, които обичат. Когато обаче се досети, че трябва да подкрепи свой близък човек, Овенът го прави доста демонстративно. Той искрено обмисля какво може да донесе благополучие на неговия близък и го мотивира да вземе правилните решения в живота си.

Телец

Телецът подкрепя близките си, като показва уважение и признателност към тях. Той ги засипва с подаръци без причина, само и само за да им покаже, че мисли за тях. По принцип Телците са благодарни, че имат в живота си хора, които ги обичат и ценят, и затова никога не биха отказали подкрепата си на тези хора и не биха ги оставили сами в труден момент.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase