Снимка: Istock

Някои мъже имат нужда да чуват с ушите си признанието „обичам те“, но много от тях всъщност предпочитат половинките им да показват любовта си по специален начин. Да признаеш вербално любовта си е също толкова важно като да я покажеш с действията си. Вижте кои жестове на обич мъжете оценяват повече от „обичам те“.

Вашето специално внимание

Отделяйте време на партньора си. Изслушвайте го, когато ви споделя нещо. На вечеря избягвайте да ровите в телефона си, правейки се, че го слушате. Вместо това отделете време да общувате пълноценно. Ако партньорът ви усеща, че е приоритет за вас, това означава много за него.

Носете роклята, която харесва върху тялото ви

Без значение от колко време сте заедно е важно да не спирате да се обличате по начин, който впечатлява половинката ви. Мъжете възприемат предимно с очите си. Външният ви вид и желанието ви да му се харесате означава много за него със сигурност.

Пригответе му любимото ястие

Най-добрият начин да спечелите и задържите сърцето на мъжа е да го глезите с вкусни ястия, които са му любими. Направете го най-щастливия мъж на света – отделяйте време да му приготвяте ястията, които обича. Това е вашият начин да кажете „обичам те и искам да се чувстваш добре“.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase