Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци живеят за тръпката. Те се наслаждават на момента, искат да опитат от всичко, винаги са готови за приключения и това е нещото, което най-много ги зарежда и им носи истинска радост. Ето и кои са те.

Овен
 
Приключенията, адреналинът и поемането на рискове са в кръвта им. Обичат физическата активност и физическите изпитания. Харесва им, когато другите ги предизвикват и те се доказват. А и се чувстват развълнувани, когато правят нещо опасно, което другите не биха. Овните са доста импулсивни и често действат, без да мислят. Щастливи са, когато се изправят срещу страховете си. Смели са, справят се с трудностите и обичат да тестват себе си, имат нужда от това.
 
Близнаци
 
Близнаците биха направили всичко, за да им е весело, да се забавляват и да се занимават с нещо. Не понасят бездействието и скуката, предпочитат да се подложат на опасност или да направят нещо рисково. Живеят за забавленията, развлеченията, искат да бъдат предизвиквани. Вярват себе си и във възможностите си, затова обичат да доказват, че са прави и могат да се справят с всичко. Изненадват дори себе си, опитват неща, които са си мислили, че не биха опитали.

Стрелец 
 
Най-големите приключенци на зодиака. Те не могат да си позволят да изпуснат нещо от живота, защото после съжаляват адски много. Не отказват покана за парти, пътуване, екскурзия, игра, концерт, събитие и т.н. Много обичат природата и прекарват доста време там. Практикуват екстремни спортове, правят всичко, за да се доберат до високите върхове в планините и да видят прекрасната гледка. Ходят в чужбина не само за основните забележителности, а и заради пещери, водопади, планини, скрити местности и кътчета и т.н. Забавно им е, когато поемат рискове и изпълняват предизвикателства.
 
Останалите зодии, които търсят силни усещания - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase