Снимка: Pexels

Ето какво зодиакалните знаци е хубаво да направят в най-романтичния ден от годината.

Овен
 
Имате много неща наум и много планове за Свети Валентин, затова е важно да останете спокойни и да не се стресирате, ако няма повод. Не премисляйте прекалено много, половинката ви ще оцени изненадите и подаръците, ако са от сърце.
 
Телец
 
Обожавате да се наслаждавате на живота, да си угаждате и да ви глезят. Това ще се случи и на 14 февруари - отпуснете се, насладете се на мига, подарете си романтични и невероятни мигове с половинката, не мислете за задълженията.
 
Близнаци
 
Най-важно е да се освободите от стреса от последните дни. Не мислете толкова, починете си, отидете на йога или СПА с половинката.
 
Рак
 
Чувствате се леко летаргични на Деня на влюбените. Затова е добре да не предприемате пътувания и да не планирате нещо натоварващо. Сгответе вкусна вечеря и гледайте филми с любимия човек.
 
Лъв
 
Лъвовете са зарязали приятелите си в последните месеци. Не забравяйте, че трябва да изразите и обичта си към тях, не само към половинката! Излезте с компанията, покажете им, че ги цените, забавлявайте се!
 
Дева
 
Тези знаци са затрупани с работа, учене и задължения тези дни. Няма да имат време за нещо много романтично и вълнуващо, но нямат и желание. Ще им е хубаво, ако пийнат по нещо с колегите или си направят парти след училище със съученици.
 
Везни
 
Те живеят на ръба от началото на тази година! Много са развълнувани, пълни с енергия и им се иска да направят нещо, което никога не са. Нека се отдадат на приключения с гаджето, да бъдат спонтанни! Така ще изкарат вълнуващ Свети Валентин.
 
Останалите зодии и какво е хубаво да направя за Свети Валентин - четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

23

КОза

преди 5 месеца

До MaйMyнaтa

Мъж,който не обича и не уважава съпругата ,не може да обича и собствените си деца. Това е качество на слабите,неудачници,.

22

Щирлиц

преди 5 месеца

Няма такъв светец.Стига го натрапвахте,пишете за Св.Трифон,тук е България.

21

MaйMyнaтa

преди 5 месеца

Я щом е така ме эабрави, за да ме освободиш и да си намеря друга! Поне эа сега, щот не се издържа вече