Pixabay

Независимо, че хората, родени в годината на Змията са с доста „труден“ характер те не са във вражда със Свинята. Хората-Змии са сдържани, мъдри, строги, дистантни, но случва се и коварни. Умни са, обаятелни, с тънко чувство за естетика и аристократично поведение. Взискателни са и към себе си, и към околните. Потайни са, мислят бързо, реагират точно и подсъзнателно предизвикват уважение към себе си.

Целенасочени са, със силна интуиция, но почти никога не обсъждат плановете си. Не са склонни да рискуват, но не биха се подвоумили да манипулират партньорите си в своя полза.
 
В началото на годината хората-Змии ще трябва да се справят с трудности, които са на дневен ред още от преди това. Да не се надяват на бърз напредък и да не се главозамайват от успехите. Да се въздържат от прояви на високомерие и скъперничество. Вероятно ще се наложи да помагат на свои по-млади роднини или да се погрижат за тях. Колкото са по-всеотдайни в тези си занимания, толкова по-лесно ще постигат целите си в последствие.
 
През втората половина от годината темпото ще е умерено. Резултатни ще са дейностите, в които освен старание се влага творчество и въображение. Не бива да се действа с измама и нечестни методи. Ако работата, с която се занимават не ги удовлетворява в този период може да помислят за промяна на работното място или за допълнителни източници на доходи.
 
Проблемите на работното място, до колкото ги има, ще са по-скоро от морален характер. 

Още за годината за Змиите четете в Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 месеца

В годината на с вин ята пишат за змията ! Абе вие добре ли сте с глъвътъ ?

5

Анонимен

преди 5 месеца

Оти е ясно поредната изборна загуба на бсп

4

Анонимен

преди 5 месеца

Копаете дъното