Снимка: pexels.com

Източните практики се характеризират със символизъм и дълбоки философски изследвания. Китайският зодиак се състои от 12 знака, подредени в годишен цикъл и последният от тях е знакът на Свинята. Фактически 2019-та година е финалната за китайския зодиак.

Нормално е да се предположи, че ще бъде наситена с много емоции и че ще се случат значими събития. Те в по-голямата си част ще са положителни, но може да станем свидетели на някои трансформации, за които не сме готови. Приемете ги като естествен ход на събитията, защото всеки завършек е сигнал за ново начало.

Жълтата земна свиня е трудолюбива и упорита, което означава, че годината ще се характеризира с чести обрати и много новости. Най-динамичните метаморфози ще са свързани с отношенията между хората от всякакъв характер: лични, делови, любовни…

Наситено с приключения ще е ежедневието на хората, чиято работа е свързана с пътуване. Необикновени преживявания "на път" ще се случат и на всички останали, които носят дух на пътешественици, независимо от професионалната им ориентация.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase