Снимка: Pexels

По това време на годината навсякъде е пълно със сърчица, балони, бонбони, плюшени мечета, цветя. 14 февруари е ден за празнуване на любовта. Ето за кои зодии този ден ще е много романтичен.

Близнаци
 
Обичат да правят бели, отдават се на приключения. Партньорът ще ги зарадва с нещо съвсем неочаквано, лудо, което ще накара сърцата на Близнаците да бият ускорено. Тези знаци ще анализират любовните си отношения на 14 февруари и ще са леко изомерни в началото. Но след като видят изненадата от половинката, ще се заредят с енергия и сили, ще изпитат истинска радост и ще се забавляват много.
 
Везни
 
Това е един от любимите празници на Везните. Те го чакат с нетърпение. Харесва им романтиката наоколо, украсата навън. Ще отпразнуват 14 февруари подобаващо. Необвързаните ще отидат на шумно и диво парти, където ще си изкарат много забавно и ще флиртуват цяла нощ. Ще бъдат център на внимание. Обвързаните ще са много страстни, ще се отдадат на емоциите и ще прекарат доста романтична и весела вечер с половинката. Ще получат сладки подаръци.
 
Останалите зодии, които ги чака страхотен Свети Валентин - четете в Teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase