Снимка: pexels.com

 Наближава 14 февруари - празник на виното и любовта. На този ден, наречен още Свети Валентин, влюбените си подаряват подаръци и засвидетелстват чувствата си. Според астрологията, не всеки един представител от зодиака би се трогнал от романтичен жест.

Дори и да нямате половинка, може да се обърнете към звездите, за да се ориентирате какво харесва човека, по който си падате. Разбира се, голямо значение има и дали вашите зодии са съвместими. Колкото повече знаете за знака на обекта на вашите чувства, толкова по-добре. Например усърдните Козирози имат много общи неща с перфекционисти като Девите, но щом става дума за емоционалните Раци, те не си пасват с тях.

Tialoto.bg събра няколко идеи какво да правите или подарите на Свети Валентин според зодията на половинката:

Овен: Спортно събитие

Овните могат да подхранят своя ентусиазъм като посетят някое спортно събитие. На скамейките те ще се чувстват в свои води. Купете билети за тенис турнир, волейболен мач, баскетбол, а защо не и футбол, като се поинтересувате какъв точно спорт харесва половинката. Така ще споделите с нея емоциите от подкрепата на любимия отбор, след което може да отидете на романтична вечеря в домашна обстановка. Ако се чудите какъв подарък да подарите на човек с тази зодия, помислете за някакъв аксесоар, с който да подхраните самочувствието му.  

Телец: Масаж по двойки

Телците не обичат напрежението. Известно е, че те са романтични по природа и могат да се отпуснат, ако ги предразположат. Стимулирайте сетивата им като отидете на масаж по двойки или ароматерапия. Идеалният подарък за тях е дегустация на различни видове шоколад или шоколадови бонбони в специална подаръчна кутия. Телците са чревоугодници, затова може да посетите гурме ресторант, но ги оставете те да изберат мястото, защото обичат да имат водеща роля.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase