Снимка: pexels.com

Според холистичния подход човекът се разглежда в неговата цялост – емоции, енергия, физическо тяло, душа. Холистичните методи са близки до природата (като Традиционната Китайска медицина). За да бъде един подход холистичен, той трябва да съчетава поне 2-3 метода, чрез които да се повлиява на емоциите и на цялостната енергия тялото.

Независимо дали вярвате в астрологията или не, факт е, че има няколко зодии в зодиака, които са по-склонни от другите, да заложат на естествени методи, когато става въпрос за начин на живот, хранене и лечение. Те се стараят да приемат по-органични и пречистени храни, опитват се да живеят по-здравословно и екологично, практикуват медитация и/или йога, лекуват се с природни средства и т.н.

Ето и кои са тези знаци:

1. Риби

Рибите имат много холистичен поглед върху живота. Те дори в напрегнати периоди се опитват да виждат светлата страна на нещата, така че да не усвояват твърде много негативизъм. Рибите са склонни да се отнасят към другите с уважение и доброта. Тъй като са много интуитивен знак, представителите на тази зодия винаги се хранят, спортуват и се лекуват, според това, което усещат, че е най-добре за тялото и психиката им.

2. Рак

Раците внимават как живеят и с какво се хранят. Хората от този знак са наистина загрижени за планетата Земя и са склонни да употребяват по-органични продукти, за да я опазят. Затова те се хранят и с по-органични храни. Раците гледат да не се претоварват с твърде много задачи, защото знаят, че напрегнатата им психика може буквално да ги разболее. Ракът ще поеме един ангажимент, но ще се постарае, а няма да свърши куп неща, но наполовина.

Вижте кои още зодии вярват в природната медицина в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

1

не съм зодия

преди 3 месеца

не съм от тези зодии