Pixabay

В предишна статия ви описахме, кои са зодиите, които са склонни да изглеждат най-напрегнати, особено при ново запознанство. Зодиите, които са склонни да си причиняват допълнителен стрес в живота.

Този път ще обърнем внимание на 3-те зодии, които са с най-спокоен и лежерен темперамент. Представителите на тези знаци рядко реагират остро или прибързано на нещата или на събитията около себе си.
 
Те имат приятно, балансирано поведение и излъчване. Като цяло това са зодиите, които нямат нужда от излишна драма в живота си. Те предпочитат да действат тактично, кротко и сговорчиво. Тези зодии остават хладнокръвни дори в потенциално нестабилните ситуации.
 
Ето и кои са те:
 
1. Везни
 
Везните винаги се опитват да не реагират на момента, защото не искат да влошат нещата с неподходяща или не добре обмислена реплика или действие. По принцип представителите на тази зодия мразят конфликтите от дъното на душата си. Те никога не влошават сложните ситуации, а по-скоро търсят тяхното решение. Везните обичат да се наслаждават на простите удоволствия в живота и се опитват да търсят доброто във всичко около себе си. Те търсят хармония в живота си и не си усложняват житейския път с излишен негативизъм.
 
2. Риби
 
Хората, родени под знака на Риби, по принцип избягват да се претоварват с отрицателни емоции и/или излишно напрежение. Тези хора винаги са нащрек да не би нещо и/или някой да изчерпа енергията им. Те интуитивно знаят какво би им причинило стрес и бягат надалеч от него. 
 
Останалите ще намерите в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 3 месеца

Глупости.

5

Toi

преди 3 месеца

Istinata e tova za veznataaa

4

Pisces

преди 3 месеца

Не всички риби са такива. Каешто пишете статии за зодиите, погледнете и другите планети около слънцето. Доста неясна информация! Не сте риби и не знаете какво е. Ако имат Луна в скорпион са доста директни и не избягват конфортация. Жалко