Снимка: Pexels

Овен

Във връзка с някакво училищно мероприятие или презентация на групата ви по интереси през тази седмица ще се окажете „най-търсената“ личност. Вие предпочитате да сте заети и полезни и ще се почувствате добре. Свободното ви време ще е доста ограничено и ще се наложи да разредите срещите с половинката си. Не се учудвайте, ако той/тя започне да прави сцени на ревност. Опитайте се да обсъдите въпроса спокойно, а ако не ви се получи просто прекратете разговора. Съвсем скоро приятел/ката ви ще се убеди, че греши и ще ви се извини.  
 
Телец
 
Не е изключено още в началото на седмицата да изпаднете в леко неприятна ситуация. Съвсем случайно и без да сте си го поставили за цел ще подслушате чужд разговор, в който обсъждат половинката ви при това доста язвително, подигравателно и с елементи на клевета. Чутото ще ви разтревожи и ще породи съмнения относно чувствата и поведението на приятел/ката ви. Единственият начин да разберете истината и да разтоварите съзнанието си неоснователни подозрения е да „пиете вода от извора“ или с други думи казано, да попитате до колко хорските приказки отговарят на действителността. Подгответе се психически, че след отговора на приятел/ката си може да се почувствате доста глупаво. 
 
Близнаци
 
Представителите на вашия знак през тази седмица може най-общо да се разделят на две групи. Ако отскоро сте създали отношения и все още сте в период на опознаване срещите ви ще са приятни. Само не прекалявайте със „солените“ шегички, за да не предизвикате недоволство у половинката си. За намиращите се в дълга връзка, обаче, предстоят някои промени. В случай, че от известно време „нещата не вървят“ най-вероятно ще се разделите. Направете го без излишни драми и взаимни обвинения. След кратък период на адаптация ще възстановите обичайното си добро настроение.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase