Снимка: Pexels

Опаковаш багажа, отправяш се към гарата или летището, или потегляш със собствената си кола, и се отдаваш на приключения. Събирането на багажа и преценяването кое точно ще ти е най-нужно през ваканцията обаче май е най-трудно. Ето и без кое нещо зодиите не тръгват на път. 

Овен - Спортни обувки
Независимо къде отиват, Овните имат нужда от адреналин, искат да са активни, да се рахождат, да гледат забележителности, да спортуват. Затова винаги носят със себе си удобни, спортни обувки.
 
Телец - Храна
Храната е религия за Телците. Вземат си любимите си вкусотийки, за да направят пътуването по-приятно и да не изпитват глад. Ако пътуват до друга държава, вземат повече лакомства, за да имат от любимата си храна и там.
 
Близнаци - Смартфон
Някои използват пътуванията и екскурзиите, за да се дистанцират от технологиите и да си починат от интернет и взимат със себе си само стар модел телефон - за спешни разговори. Близнаците обаче не обичат това - тагват се и качват снимки от всяко място!

Рак - Дневник
Обичат да разглеждат нови места, но са си домошари и домът винаги им липсва. Вземат тайния си дневник със себе си, за да изливат мъката си, да записват впечатленията си и да препрочитат случки от миналото, от града, в който живеят.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 4 месеца

За Овен, Дева и Скорпион е вярно. За другите не знам.