Снимка: Pexels
Има много хора, които обичат природата и се наслаждават на времето, което прекарват там, но не всички се грижат за нея. Ето и кои са зодиите, които отделят време, пари, енергия, за почистване на околната среда и грижи за нея.
 
Водолей
Запазването на природата е от голяма важност за Водолеите. Те често са доброволци, занимават се с благотворителност, събират пари за природни каузи. Опитват да живеят чисто, без да замърсяват, и не хабят много ресурси. Обожават да карат велосипед. 
 
Риби
Те са добри души и винаги помагат на хората. Много са чувствителни, обичат животните. Винаги ще спрат и ще помогнат, когато видят бедстващи кучета, котки, птици, ще купят обяд на бездомник. Рециклират боклука, не оставят отпадъци в природата. Най-много им харесва да са около морета, езера, водопади, реки и т.н.
 
Скорпион
Когато се запалят по една кауза, нищо не може да ги спре. Често подкрепят инициативи за опазване на околната среда и се борят със зъби и нокти да постигнат своето. Много се вълнуват от опазването на защитените животински видове. Едва ли ще видите Скорпион, носещ животински кожи като облекло.
 
Другите 2 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase