Снимка: istock

През януари 2019-а много от представителите на зодиакалните знаци ще могат да установят хармония в отношенията или да намерят сродната си душа. Първият месец от годината ще напомни за влиянието на Венера, която може и да внесе леко объркване в любовния ни живот. Повече за това какво ви очаква вижте в следващите редове.

Овен

Януари няма да бъде най-успешният за представителите на зодия Овен или поне не в любовен план. От една страна, ще получат подкрепата на Марс, благодарение на което могат да станат по-уверени в себе си. Това ще ги накара да споделят своите чувства на потенциален партньор, а тези които са срещнали своята сродна душа, ще могат да направят промени във връзката си.

Въпреки това, влиянието на Венера няма да зарадва необвързаните Овни да си намерят половинка, а за обвързаните не са изключени конфликти с партньора.

Телец

През първата половина на месеца влиянието на Луната ще има благоприятен ефект върху личния живот на Телеца. Самотните представители на зодията ще имат достатъчно късмет да посрещнат своята любов и това ще се случи внезапно, а семейните ще намерят хармония и взаимно разбирателство с любимия човек.

През втората половина на януари е важно да прекарват повече време с партньора си. Възможно е да научат тайни, които да провокират у тях желание за прекратяване на връзката. Не бързайте, за да не съжалявате за решението си. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase