Снимка: Pexels

Целувките несъмнено могат да оправят настроението на всеки. Важно е между партньорите да има химия и целувките да са страстни и продължителни. Това показва, че наистина си пасвате на интимно ниво, държите един на други, харесвате се много. Ето и зодиите, които се целуват най-добре. 

Овен
 
Изключително страстни и пламенни. Трябва им само знак, че целувката наистина ви харесва, и те ще дадат още повече от себе си. Ще ви целуват все по-страстно. Именно по целувките се разбира дали наистина Овенът ви харесва много - не могат да имитират страстна целувка и да се преструват. Ако ви целуват дълго, не могат да се отделят от вас, ако се раздават и сякаш сте в друг свят, когато ви целунат, значи наистина имат чувства към вас.
 
Телец
 
И Телците са много страстни. Гледат на целуването като на вид изкуство и се стараят, за да се получи шедьовър. Целувките им са доста продължителни, сякаш не се изморяват и не им омръзва. И това сякаш им е природен талант, може и да не са се упражнявали много, да не са имали много партньори преди вас, просто им се отдава да целуват. Техните целувки побъркват и карат другия да трепери.
 
Рак
 
Раците са истински съблазнители. Те са прекрасни и топлосърдечни хора, сладки са и не е възможно някой да им устои. Може да не ви целунат още на първата среща, но чакането определено ще си е струвало. Раците влагат много любов в целувката, не искат тя да е нещо обикновено, затова чакат, докато се сближите. Целуват се магично, винаги ще искате да ги целунете отново.
 
Останалите зодии, които се целуват най-добре, четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase