Снимка: Pexels

Устните, половите органи, вътрешната страна на бедрата, гърдите - това са все известни ерогенни зони, за които всеки знае. Има обаче някои, които не са толкова популярни, но са ключови за доставянето на истинско удоволствие, пишат от Health.com. Ето и кои са те, според д-р Шери Рос, акушер-гинеколог. 

Зад ухото
 
Нежното хапане около ухото е задължителна част от любовната игра. Д-р Рос посочва, че не бива да пренебрегвате и задната част на ухото, не само предната. Там кожата е изключително тънка, тоест и много чувствителна и хапането там може да побърка партньора. А това скрито и малко място остава незабелязано.
 
Задната част на шията
 
Шията също е много чувствително място и много хора обичат да ги целуват на това място. Знае се, че смучките възбуждат много. Но повечето хора се ограничават само до предната част. Задната част на врата е също толкова чувствителна. Дори само с прокарване на пръсти там, ще накарате партньора да изпита огромна наслада. А ако и го целувате страстно там и стигате до гърба, ще го възбудите максимално.
 
Останалите ерогенни зони, които пренебрегваме, а не трябва - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase