Снимка: istock

Всички хора са различни. Някои не се впечатляват особено, ако ги нагрубят, ако претърпят неуспехи, ако не всички в групата ги харесват. Докато при други съвсем не е така. Те се обиждат лесно, дори най-малката критика приемат твърде лично. Дори да говорите за някой друг, те приемат, че всъщност им правите намеци. Има няколко зодиакални знака, за които е характерно именно такова поведение. Кои са те?

Овен

Овните са изключително горди. Дори да не си дават вид на обидени, вътрешно са направо смазани от думите ви, критиките ви, неодобрението ви, не дай боже пренебрежението ви. Овните смятат, че всичко се върти около тях. Даже ако кажете, че мразите зимата например, те ще отвърнат, че мразите тях. Ще се чудите откъде ви е дошло

Риби

Рибите са безкрайно чувствителна зодия. Те се нараняват много лесно от най-незначителната дума, дори от шега. Рибите намират начин да изтълкуват думите ви така, че изобщо не би ви хрумнало. Например, ако критикувате пицата, която ваш общ приятел е направил, те ще ви заявят, че няма да ви правят пица никога, защото няма да я харесате. Ще ви е трудно да ги убедите какво точно сте имали предвид, дори да не говорите за тях.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase