Снимка: Pexels

Не може да не познавате хора, които са ви казвали, че астрологията е измислица и не може в нея да има някаква истина.

Те твърдят, че това не е наука и няма как зодиите да описват какъв е един човек. Ето и кои са знаците, които се отнасят скептично към хороскопите, статиите за зодии и астрологичните влияния. 

Телец
 
Те са много земни хора и здраво стъпили на земята. Подхождат реалистично и практично към повечето ситуации. Не обвиняват планетните влияния, когато нещо лошо им се случва, а търсят логиката. Големи инати са. Затова, ако са казали, че не вярват в астрологията преди 5-6 години, ще продължат да тръдят това, дори вече от време на време да си четат хороскопа. Правят го от любопитство, но държат на мнението си и няма да го променят.
 
Везни
 
Везните са леко скептични към хороскопи и прогнози, не защото не вярват в астрологията, а защото тя ги обърква. Тези зодии могат да видят рационалните причини за други неща, толерантни са, но и безпристрастни. Не могат да кажат дали астрологията е истинска или измислена, но когато се опитат да разберат повече детайли за нея, не виждат логични твърдения и причини. Колебливи са, ту вярват в хороскопите, ту си мислят, че това е нещо смешно.
 
Останалите зодии, които не вярват в астрологията - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase