Снимка: Pexels

Когато най-накрая съберат смелост да скъсат с някого, хората обмислят внимателно и начинът, по който да го направят, за да е по-малко болезнено.

Трябва да се избере удобно място, подходящо време и т.н. Но има хора, които трудно могат да понесат въпросите, сълзите, обвиненията. Затова предпочитат да скъсат с половинката чрез съобщение в социалните мрежи или SMS. Така те не виждат изражението на партньора, не се налага дълго да обясняват и да дават причини, не стават свидетели на роненето на сълзи.

Просто избягват трудната ситуация, което обаче не е хубаво - сякаш не проявяват никакво уважение към човека, с когото са били. Ето и кои са зодиите, които най-често късат чрез съобщение.

Рак
 
Правят всичко възможно, за да се спасят от конфликти. Споровете носят негативни емоции и Раците не искат да си причинят това. Крият се в черупката си, предпочитат невербалната комуникация. Затова и изпращат съобщения, когато искат да скъсат с някого. Крият се зад екрана на телефона, екрана прикрива техните чувства и емоции. Тези знаци искат да изглеждат силни и партньорът да не вижда колко са сломени. По-лесно формулират това, което искат да кажат, когато пишат.
 
Лъв
 
Лъвовете не обичат да се сблъскват с трудности и драми. Раздялата е драматична и тъжна. Тези зодии не се предават лесно и се изправят пред много предизвикателства, но бягат от общуване с хора, които могат да им всеят страх, чувство за вина, да ги направят агресивни. Лъвовете инициират разделите най-често, защото това им дава възможност да запазят гордостта си и да контролират ситуацията. Благодарение на съобщенията, могат да определят точния ден и час, в който са решили да скъсат с някого и да не се напрягат излишно.
 
Останалите зодии, които предпочитат да късат с гаджетата чрез съобщения - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase