Снимка: BBC

Новината за едно българско бебе обиколи световните медии и си спечели усмивките на мнозина. Малкият Кристъфър стана световна сензация, след като се роди на 6 октомври – рождената дата на своя баща, дядо и.. леля!

Цветомира и Филип се запознават пред 12 години в Бургас. Той е от Македония, а тя – българка. Срещата им се оказва съдбовна и любовта по между им пламва. Двамата обикалят света заедно и делят дом в английския град Ливърпул.

Още по темата

Опитват да имат дете многократно, но без успех. Лекарите им дали само 30% шанс за зачеване по естествен път. Така двойката решава да запише час за ин-витро. Щастието, обаче, чука на вратата и чудото се случва – Цветомира забременява съвсем естествено.

Терминът за раждане бил на 1 октомври. Бебето обаче се забавило. Тогава родителите му насрочили предизвикано раждане. Малкият Кристофър, обаче, изглежда е дете със собствено мнение и то още преди да се появи на бял свят. Така бебето изненадва всички за пореден път и се появява по естествен начин. Неговият рожден ден е рожден ден на татко му, дядо му и леля му!

"Това е най-големият подарък, който мога да получа", сподели бащата на малчугана пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Шансът нещо подобно да се случи е изключително минимален и така Кристофър привлича погледите на света към себе си. Превръща се в звезда преди да може да каже дори: "Мама".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase