Снимка: Istock

Както облеклото и визията могат да подскажат за това каква личност сте, така и обликът на дома ви говори за особеностите на характера ви повече, отколкото предполагате. Вашият дом е отражение на вас самите, без да си давате сметка за това. Интериорните решения, които взимате, за да оформите дизайна на жилището си подсказват що за личност сте.

Обичате да декорирате с лични вещи, трофеи, статуетки, сувенири – означава, че имате силно изразен "Аз"

Ако едно от първите неща, които хората забелязват, когато влязат в дома ви, са изложените от вас предмети, свързани с постижения, пътувания, сувенири, това обикновено е израз на егото ви, на силно изявеното "Аз". Това е вашият начин да разкажете историята си на хората, които влизат в дома ви. Не се притеснявате от себе си и не се срамувате от нищо, напротив – искате да го покажете. Силна личност сте и не се страхувате да влизате в конфронтации, да преследвате целите си и да изразявате мнението си.

Бюрото ви е претрупано, разхвърляно – вие сте активна личност, която пътува много и се занимава с различни неща

Хората, които се занимават с много неща, креативни и активни личности са, и освен това обичат да пътуват много, обикновено нямат време и енергия да подреждат бюрата си вкъщи или на работното място. Тези личности не са дребнави, не се вглъбяват в дребните и излишни неща, а гледат цялостната картина. Интелигентни са и предпочитат да влагат енергията си в нещо наистина важно вместо в излишен педантизъм в подредбата, от който няма полза.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase