`
Снимка: Pexels

Постоянно чуваме за различни престъпления - по новините, криминални предавания, често гледаме филми за престъпници, четем криминални романи. Но колко истински престъпници познавате? Оказва се, че зодиакалният знак влияе на това дали един човек има склонност да извърши престъпление. Ето кои са зодиите, от които най-често стават престъпници. 

Скорпион
Имат много от характеристиките на престъпниците - мистериозни са, напрегнати, фокусирани, точни. И когато някой ги предизвика или им навреди, знаят как да отмъстят и да ударят в най-слабото място. Скорпионите биха извършили престъпление, ако някой ги нарани много - за да си го върнат. Страстни са и губят реалната си представа за света, само и само да отмъстят и да усетят, че има някаква справедливост. Имат брилянтен ум, измислят много интересни неща и рядко властите ги хващат. Опасни са.
 
Овен
Овните се наслаждават, когато унижат някого и затова биха поели риска да извършат престъпление. Действат доста импулсивно, така че реално не обмислят какви ще са последствията и се впускат. Много са изненадани, когато ги хванат и трябва да си платят за това, което са направили. Вярват, че всичко ще им се размине и ще имат късмет да не ги накажат. Когато рискуват и вършат опасни за живота неща, винаги се измъкват невредими, затова мислят, че имат късмет. Но, ако кажат нещо неподходящо на полицай или карат с превишена скорост, веднага ги хващат.
 
Водолей
Винаги си мислят, че са далеч по-умни от другите. Извършват дребни престъпления и често са хакери. Самозабравят се. Всеки път, когато нещо им се размине, те си мислят, че е заради ума им и стават все по-смели и самоуверени. Индивидуалисти са, бунтари, различни и затова си мислят, че са над закона. Случва се да извършват престъпления, защото търсят справедливост и искат да си върнат на истинските престъпници.

Останалите две зодии вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

12

ТТ

преди 1 година

Смотльовци,цедите си статии от пръстите,повечето известни престъпници в историята са зодия везни,можете да проверите.

11

Palni gluposti

преди 1 година

Само пишете някакви измислици мн зле

10

Анонимен

преди 1 година

Написаното относно Водолея и Рибите е вярно.