Снимка: Pexels

Самотата не е приятна за никого, но все пак има хора, които обичат посвещават време само на себе си. И се зареждат с енергия, когато останат насаме с мислите си за кратко. Но за други да останеш сам е истински ад. Ето кои са зодиите, които не понасят самотата. 

Овен
Тези знаци са независими, но не могат да издържат да останат сами за дълги периоди от време. Те искат да чувстват, че близките и приятелите им ги ценят, често търсят признание и искат да знаят, че липсват на някого. Бързо започват да се чувстват самотни, когато не си виждат с никого няколко дни или ако виждат само хора, които не са им близки.
 
Телец
Нуждаят се от роднините си и приятелите си много и също толкова много искат да чувстват, че и другите се нуждаят от тях. Това им помага да се чувстват по-значими като личности. Обичат да правят неща за другите и да помагат, затова не се чувстват като себе си, когато са сами.

Близнаци
В този знак живеят две личности, често се казва, че той е с две лица - абсолютно нормално е самотата да им се струва неестествена. Близнаците обожават да общуват, всеки ден имат много идеи, които жадуват да споделят и дори искат да се учат от другите.
 
Рак
Те са най-грижовните знаци, винаги са пълни с емоция и затова предпочитат да са сред близки хора. Така могат да се грижат за тях, да ги глезят, а и самите те да бъдат третирани добре. Най-много държат на отношенията си с хората и понякога прекалено много се фокусират над това и забравят за хобита, кариера, дори за здравето си. Чувстват се ужасно, когато останат сами.

Другите две зодии вижте на teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 години

Телеца обича да е сам. Той си е самодостатъчен.

3

Тео

преди 4 години

Един актуален рефрен - "Момчета някой за да ви прегръща, излизайте по-честичко навън! Защото любовта не идва в къщи, защото няма спомени от сън!"Всеки да го разбира как си ще! Един стрелец :)! А момите, те, независимо от зодията си се нагаждат и гледайте да угаждате, момци, че момата е като виното - къф'то матрял си сипеш, такова ша си го пиеш!

2

Себе Си Съм винаги

преди 4 години

не съм от тези зодии