Снимка: Pixabay

Тийнейджърите имат много въпроси за секса, но не знаят към кого да се обърнат за отговори, защото често се чувстват неудобно да говорят с по-възрастен роднина или учител. Залагат повече на това, което могат да прочетат в интернет, по списания или да чуят на специални часове, посветени на сексуалното образование.

Това обаче не изчерпва интереса им към темите, свързани с половия живот, развитието на тялото, връзките с противоположния пол и т.н. 

Те вече ще могат да разказват своите истории, да говорят за проблемите си и да задават въпроси, без да се притесняват - чрез новото мобилно приложение Real Talk. То създава "безопасно за тийнейджърите място в онлайн пространството, където може да се провеждат важни разговори и да се осигурят знания за сексуалното здраве", посочват от Teen Vogue.

Как точно работи то? В него има търсачка и разработчиците получават информация за това какво искат да разберат младежите. Така те слагат много информация по темите.

Разработчиците молят потребителите да предоставят и своя информация, да разкажат собствени истории и така после избират кои истории да се появяват в приложението, когато някой търси информация по подобна тема. Може това да е нещо свързано със сексуалността, с пубертета, с връзките и отношенията и т.н.

Още за приложението можете да прочетете в Teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 9 месеца

До no

От 14 годишен съм започнал и нема се спра, щото ми е яко, разбра ла, а !!!!?!?!?!

9

Господ е Пастир мой

преди 9 месеца

да учат и вярват в Добрината на Бог не в зли секти от запада и изтока да си четят Библията не се шегувам тези ,,звезди от медиите,, са от ,,секта,, холивуд боза сори _God bless them God love them:))))))

8

за да не съжалявате

преди 9 месеца

Бог ги обича и секса е за в брак между един мъж и една жена другото е лошо