Снимка: Pexels

Връзките са сложни. Обикновено сами усещате кога нещата не вървят добре и знаете, че скоро може да зарежете гаджето. Но има няколко неща, които издават, че партньора планира да скъса с вас. Ето и кои са те.

Вече не се карате
Да не се карате с половинката звучи като нещо хубаво. Понякога е така, но помнете, че не може да има отношения без конфликти и скандали. Ако вече изобщо не се карате, има нещо гнило. Това означава, че партньорът вече няма желание да работи над проблемите, които имате и да изглади нещата. Просто не му се хаби енергия и време, защото връзката приключва скоро. Споровете заздравяват връзката - чрез разрешаването им. Ако гаджето изгуби желание да спори, значи вече не сте от такава важност за него.

Карате се, но само за незначителни неща
Това е другият вариант. Не се карате за важни и значими неща, както сте правили преди. А по-скоро се заяждате, пускате си хапливи забележки, обиждате се за съвсем дребни неща, за които преди просто сте се шегували. Половинката ви си търси повод за скандал и начин да ви обиди, за да ви намекне, че вече не се интересува толкова от вас и не ви мисли за страхотен човек. Критикува ви постоянно, дори без повод.

Другите 2 знака вижте на teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase