Снимка: Pexels

Овен 

Възползвайте се от всяка подходяща възможност да направите нещо хубаво за половинката си. Малко помощ при изпълнение на ежедневните задължения, подаръче във вида на смешна дрънкулка или друга мила дреболийка би била приятна изненада, предизвикваща трепет. Всяка проява на разбиране и готовност за съдействие ще бъде възприета като доказателство за силата на чувствата ви. Освен това ще бъде възнаградена с взаимност. Действайте по същия начин, ако все още нямате приятел/ка, но се опитвате да привлечете нечие внимание.
 
Телец
 
Не досаждайте на приятел/ката си. Опитайте се да не навлизате в личното пространство и да не задавате натрапчиви въпроси. Желанието ви да контролирате положението ще направи лошо впечатление, ще стресира половинката ви и той/тя може да ви изолира, за да си спести евентуални обвинения.Най-добрият начин да докажете чувствата си е доверието. Съмненията са червеят, който пречи и разяжда любовта от вътре. Само с доверие ще спечелите сърцето дори на личност, която ви изглежда недостъпна. 
 
Близнаци
 
Привлекателни сте и изведнъж ще установите, че популярността ви расте. Многобройните комплименти и покани за срещи може да ви подействат главозамайващо. Не се увличайте, защото не е изключено да става дума за интрига, в която някой се опитва да ви въвлече с цел да разруши връзката ви.Даже и да не сте във връзка не се опитвайте да „въртите на малкия си пръст“ кандидат-гаджетата. Приемайте срещи само с онези, които наистина са ви симпатични и усещате, че имате общи интереси. Ще присъствате на парти, където ще преживеете вълнуващи емоции. 
 
Рак
 
Когато сте в добро настроение наблюдавайте половинката си. Ако той/тя е в лошо, опитайте се да предадете оптимизма си, но без излишна настоятелност. Нека просто разбере, че има подкрепа, съчувствие, че сте готови да помогнете с каквото трябва. Когато сте в лошо настроение е най-добре за известно време да се усамотите, да премислите нещата и чак тогава да обсъждате с него/нея причините за песимизма си. Ще ви е много по-лесно да приемете чуждото мнение, дори и да не сте съгласни с него.За нямащите приятел/ка предстои пътуване и ново запознанство. Връзката може да е кратка, но ще е запомняща се.
 
Лъв
 
Почти ежедневно ще ви се иска да останете за известно време насаме с приятел/ката си. Първоначално желанието ви може да бъде възприето с усмивка, но ако прекалите може да предизвикате отдръпване. Не настоявайте, а питайте. Може би половинката ви има други идеи за свободното време, свързано с талантите, интелектуалните или спортните си предпочитания. Не се обиждайте, ако откаже предложение за среща. Приемете го като „време за себе си“.В края на седмицата нямащите приятел/ка ще участват в някакво публично мероприятие, свързано с много смях, музика и куриози. Не е изключено мечтата им за романтично преживяване да се осъществи точно тогава.

Останалите зодии и какво ги чака в любовта - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase