Снимка: Pexels

Дева
Строги са към себе си и често критикуват другите. На хората не им е приятно постоянно някой да ги кара да се чувстват виновни, затова избягват да са около девите. Тези зодии остават сами и дори не могат да се насладят на собствената си компания, защото обвиняват и себе си. Трябва да са по-мили.

Козирог
Има моменти, в които те не могат да се разкрият пред другите и да позволят да са уязвими. Тази отдръпнатост причинява липса на интимност и заради нея козирозите трудно създават връзки. Трябва да не се страхуват да покажат себе си, никой няма да ги помисли за слаби.

Риби
Изживяват самотата много тежко и се опитват да я преборят. Превръщат негативните чувства в изкуство, разсейват се със свои хобита. Мечтаят, фантазират, за да не мислят за самотата. Много често се разочароват от хора, които са ги предали и затова затварят сърцето си и се изолират вкъщи.

Овен

Овните може да са много активни, но вътрешно често се чувстват сами и самотни. Животът им е забързан, имат грижи и се чувстват така сякаш са изгубили истинската връзка и истинския контакт с хората. Имат и периоди, в които си мислят, че всички са ги предали. По принцип обичат да са сред хора, но имат черни дни, в които не искат да виждат никого.

Другите две зодии вижте на teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase