Снимка: unsplash

Срещнали сте мъж, към когото сте привлечени, но сте сигурни дали изпитва същото към вас?

Езикът на тялото понякога издава скрити знаци, че отсрещната страна изпитва влечение към нас.

От дългите, приятните и задълбочени разговори, до физическата близост, която осъществява, макар и да не ви докосва... Кои са знаците, че той е привлечен към вас?

Неговите зеници са разширени. Вгледайте се в очите на мъжа срещу вас. Дилатацията е реакция, която се появява в мозъка, когато сте привлечени от нещо.

Той се усмихва широко. Мъжете рядко могат да скрият, когато се чувстват наистина щастливи в компанията на жена. Ако той се усмихва с цялото си лице, означава, че го привличате.

Той облизва устните си. Когато сте привлечени от някого, устата ви произвежда допълнително слюнка, в отговор на това бързо облизваме устните си. Ако той го прави деликатно, означава, че не сте му безразлична.

Гледа ви в очите. Ако той около 80% от времето, в което сте заедно, докато разговаряте ви гледа в очите, означава, че е привлечен от вас.

Поема дълбоко въздух, когато ви види. Прави го, за да изглежда по-добре, защото си мисли, че по този начин изглежда по-добре и от друга страна, защото се притеснява от срещата с вас. Всичко се случва на подсъзнателно ниво, разбира се.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase